Kina, Dag 2 och 3: Shaoxing shopping

De senaste dagarna har vi mest tagit oss till centrum av Shaoxing för shopping och upplevelser så som att åka rickshaw (cykel) och se på den gamla staden med floder. När jag promenerar runt så är jag nästan bokstavligt talat den enda västerlänningen i den här staden, som har över 4 miljoner invånare. Jag såg en äldre vit man på samma restaurang vi åt idag men när jag går runt får jag reaktioner allt ifrån blickar till personer som går fram och ger komplimanger om hur lång och vacker jag är (guo, pialiang, wairen=utläning). Det är faktiskt ganska trevligt att vara i centrum av de flestas positiva intresse.
Nedan finns ett smakprov på de bilder och filmer jag tagit och laddat upp. Det lättaste sättet att titta på dem är att trycka på länken och sen fortsätta trycka höger tills ni sett alla nya bilder:

Posted in Resor.