![](https://usercontent.one/wp/andreas.palmblad.nu/wp-content/uploads/2011/01/156389_1734825135231_1376647998_31897953_5017948_n-300x200.jpg)
500 färsk mungböngroddar
2 st vitlöksklyftor (skära dem till små bitar)
1st färsk chili (skära dem i små bitar. Om man gillar stark smak så kan man ha flera : p )
lite grann färsk grasslök/salladslök
lite mindre än 1/2dl olja.
1/4 kycklingbuljong
1 matsked kinesisk vinäger
1/2tsk salt
Gör så här:
1:Börjar med att värma upp stekpannan och häll i olja. Sen tillsätt vitlök.
2: När vitlök börjar få lite färg lägg i groddarna.
3: Salta groddarna, när groddarna blir mjukare häll på vinäger.
4: Tillsätt kycklingbuljong och chili. Blanda ihop.
5: Stäng spisen och lägg lite gräslök.
Allting behöver bara ta kring 5-7 min.